Előadások életmód, fenntarthatóság témákban

Életmódváltásomat követően nem sokkal kezdtek el foglalkoztatni a globális problémák, illetve ezek megoldásának keresése. Idővel világossá vált számomra, hogy minden mindennel összefügg, így az életmódunk és a fenntarthatóság is kéz a kézben járnak egymással. Előszeretettel kapcsolom össze az egyes tudományterületeket (bár egyiknek sem vagyok hivatalos művelője, legfeljebb műkedvelője), mivel, ahogy pár sorral feljebb írtam, minden mindennel összefügg.

Témáim, melyek érdekelnek s melyekben többé-kevésbé otthonosan mozgok: egészséges táplálkozás (tudom, ez rendkívül ellentmondásos téma, de pont ezért nagy a kihívás!), életmód (nagyon sok minden belefér), ökológiai lábnyom, humánökológia, vízlábnyom, permakultúra, a globális felmelegedés illetve a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, népességrobbanás stb.

 

Részletek:

Sopronban a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában tartok rendszeres előadásokat, tanév közben általában minden hónap 4. szerdáján, az Életmód Klub keretein belül.

Örömmel teszek eleget különböző oktatási intézmények felkéréseinek, de egyéb rendezvényekre is szívesen megyek, ahol őszintén érdeklődnek a fenti témák iránt.

Ha rendezvényekre hívnak, megbeszéljük, mi legyen a fő téma, és mire kell kihegyezni az előadást. Elkészítem a PPT-bemutatót, majd ezzel megyek az előadás helyszínére. A kivetítésről, hangosításról a Szervező gondoskodik! További részletekért érdeklődj e-mailben!

A szolgáltatás díja:

Az előadások díja megegyezés szerint alakul. Az útiköltség ezen felül térítendő. Bizonyos esetekben, amennyiben fontos a téma, de pénzszűke van, pro bono lehetőség is megoldható (útiköltséget ebben az esetben is kérek – köszönöm megértésed!).