Életmód táborok, elvonulások vezetése

Túlhajszolt életünkből időről időre ki kell lépnünk, ha nem kívánunk teljesen becsavarodni, idő előtt amortizálódni. Ennek módja (már a kilépésnek) egyénenként eltérő. Azok számára kínálok erre lehetőséget, akik szeretnének tudatosabban élni, testben, szellemben, lélekben. Mondhatni, kikapcsolódás helyett bekapcsolódni vágynak!

Az egyes táborok, elvonulások programjai igény szerint, egyeztetés alapján változhatnak. Programlehetőségek: napkelte megtekintése, reggeli meditáció, átmozgató torna, erősítő, saját testsúlyos gyakorlatok, közös (vegán) ételkészítés és étkezés, erdei séta vagy nordic walking, medi-túra, nyáron vízpart, úszás; előadások (életmód, fenntarthatóság), személyiségfejlesztő és önismereti beszélgetések, workshopok, napnyugta megtekintése, tábortűz stb.

 

Részletek:

Az elvonulások helyszíne elsősorban Sopron, illetve két zalai falu, Lispeszentadorján és Rezi. Az elhelyezés erdészházban, vendégházban, illetve turistaházban történik. Mindhárom hely csodás természeti környezetben vagy annak közvetlen közelében található, ideális az elcsendesedéshez, továbbá szabadtéri programok (séta, túra, medi-túra, erdőfürdő, vagy akár kerékpározás, fürdőzés stb.) megtartására.
A fix helyszíneken kívül előzetes megbeszélés alapján eleget tudok tenni az alábbi felkéréseknek:
• 2-3 napos elvonulások vezetése
• vendégelőadóként való részvétel életmód táborokban, hétvégéken
Ezekben az esetekben vedd fel velem a kapcsolatot, és meglátjuk, mit tehetünk! A programokat a helyszín adottságaihoz igazítva, az évszak és időjárás függvényében tudjuk kialakítani. Az élelmezésnél az alapanyag-beszerzés a Szervezőre hárul.

A szolgáltatás díja:

Az elvonulások díja változó, az időtartam, a programok és a résztvevők számának függvényében. Amennyiben extra helyszínre kell mennem, az útiköltség ezen felül térítendő.

 

Aktív-meditatív elvonulás Sopronban

2019. február 15-17.

Tél derekán, holt szezonban ritkán akad lehetőség kikapcsolódás helyett valódi bekapcsolódásra.

Ha szereted az egyszerűséget, a természetközeli állapotot, szeretnél egyszerű, egészséges növényi (vegán) ételeket készíteni és elfogyasztani hasonló gondolkodású emberek társaságában (igen, zöld turmixot is!), havas hegyvidéken sétálni/túrázni, beszélgetni, meditálni, reggel tornázni, vagy egyszerűen csak pihenni egyet – nos, akkor itt a helyed!

Hogy hol?*

Sopronban, a Brennbergi Ifjúsági Táborban. Elhelyezés négyágyas szobákban (fürdőszoba mindegyikhez tartozik).

Mikor?

2019. február 15-17. közt.

Kivel?

Hasonlóan gondolkodó emberekkel (baráti társaságodat, párodat hozhatod, sőt!). Az elvonulás-vezetőd Horváth-Szováti György okl. mérnöktanár, életmód tanácsadó-terapeuta lesz (jómagam).

Mennyiért?**

A hétvége teljes ára 29.000,- Ft-tól (ennél csak olcsóbb lehet!), mindez tartalmazza a szállás (szállás, ágynemű, IFA, parkolás), a közös ételkészítéseket, étkezéseket, és az elvonulás vezetésének díját. Az elvonulás minimum 8 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre. 10 főtől árkedvezményt tudok biztosítani, melynek mértékét lejjebb olvashatod.

Mit hozzak magammal?

Nyitottságot, előítéletektől mentes, érdeklődő szemléletet. Kényelmes benti és réteges kinti ruhát, vízálló, nem csúszós talpú túracipőt, jógamatracot vagy polifoamot, esetleg ülőpárnát, szivacsot stb. a meditációkhoz (túra-v. nordic botot, ha akarsz).

Szeretettel várom jelentkezésedet, ha kedveled az aktív pihenést, ám nyitott vagy a hétköznapok spiritualitására, és fenntartható módon kívánsz feltöltődni, kiszakadni a hétköznapok taposómalmából!

Érdeklődni és jelentkezni az elettajolo@gmail.com e-mail címen lehet!

Jelentkezési határidő:

2019. február 03., vasárnap, 16.00.

*A helyszín megközelítése
Autóval: Sopronból a Csengery utcán keresztül Brennbergbánya felé, a Sopron végét jelző tábla után kb. 1200m-rel, bal kanyar előtt közvetlenül.
Busszal: autóbusz pályaudvartól a 3-as busszal, Erdei Iskola megállóhely (helyi buszjegy)
Vonattal: a vasúti pályaudvarról először az autóbusz-pályaudvarig menj el a Jereván lakótelep irányába tartó buszok valamelyikével (1,2,10,12), onnét a 3-assal (igény szerint telekocsi is megoldható).

**A kedvezményes árak:

  • 10 főtől: 27.500,- Ft/fő
  • 12 főtől: 26.000,- Ft/fő
  • 14 főtől: 24.500,- Ft/fő
    (max. létszám: 16 fő)
Programterv

Péntek:
• 16.00-18.00: megérkezés, szállás elfoglalása
• 18.00-20.00: közös vacsorakészítés, vacsora (soproni vincellér lencse egytál + batyus – ki mit hozott)
• 20.00-tól: ismerkedés, beszélgetés – ki miért van itt? programok megbeszélése.

Szombat
• 7.00-8.00: meditáció, jóga- és calisthenics-elemekkel tarkított torna
• 8.00-9.00: reggeli készítés, reggeli (zöld turmix, almás-mákos kukoricakása mazsolával)
• 9.00-12.00: az időjárás függvényében 10-12 km-es túra (kilátóval)
• 12.00-14.00: ebédkészítés, ebéd (Waldorf saláta veganézzel, gyömbéres sütőtök-krémleves pirított tökmaggal)
• 14.00-16.00: Sinrin-Joku (erdőfürdő), VAGY irányított beszélgetés (fenntarthatóság, életmód)*
• 16.00-18.00: kérdezz-felelek: vegán táplálkozás a gyakorlatban (szociális szempontok, nehézségek és kezelésük)*, VAGY egyéni idő
• 18.00-20.00: vacsorakészítés, vacsora (almás-céklás savanyúkáposzta-saláta mustáros öntettel, dióval; burgonya-póré-laskagomba egytál)
• 20.00-tól: kötetlen beszélgetés

Vasárnap
• 7.00-8.00: meditáció, jóga- és calisthenics-elemekkel tarkított torna
• 8.00-9.00: reggeli készítés, reggeli (zöld turmix, diós hajdina bogyós gyümölcsökkel)
• 9.00-12.00: az időjárás függvényében 8-10 km-es Medi-túra (erdei túrával egybekötött szabadtéri meditáció) VAGY kérdezz-felelek: vegán táplálkozás a gyakorlatban (élettani, fenntarthatósági szempontok)*
• 12.00-14.00: ebédkészítés, ebéd (vegyes zöldsaláta gránátalmával, téli zöldséges csicseri egytál)
• 14.00-15.00: záró beszélgetés, értékelés
• 15.00-16.00: szálláshely elhagyása

* természetesen más is lehet, pénteken este megbeszéljük! smile

Kérdésed van? Írj!

Ha bármelyik szolgáltatásom felkeltette érdeklődésed, kérdéseid vannak velük kapcsolatban, akkor kérlek, kérdezz bátran!