Előadások életmód, fenntarthatóság témákban

Életmódváltásomat követően nem sokkal kezdtek el foglalkoztatni a globális problémák, illetve ezek megoldásának keresése. Idővel világossá vált számomra, hogy minden mindennel összefügg, így az életmódunk és a fenntarthatóság is kéz a kézben járnak egymással. Előszeretettel kapcsolom össze az egyes tudományterületeket (bár egyiknek sem vagyok hivatalos művelője, legfeljebb műkedvelője), mivel, ahogy pár sorral feljebb írtam, minden mindennel összefügg.

Témáim, melyek érdekelnek s melyekben többé-kevésbé otthonosan mozgok: egészséges táplálkozás (tudom, ez rendkívül ellentmondásos téma, de pont ezért nagy a kihívás!), életmód (nagyon sok minden belefér), ökológiai lábnyom, humánökológia, vízlábnyom, permakultúra, a globális felmelegedés illetve a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, népességrobbanás stb. Portfóliómat megtekintheted: csak kattints a kívánt képre, és felugrik a teljes plakát! 

Részletek:

 

Örömmel teszek eleget különböző oktatási intézmények felkéréseinek, de egyéb rendezvényekre is szívesen megyek, ahol őszintén érdeklődnek a fenti témák iránt.

Ha rendezvényekre hívnak, megbeszéljük, mi legyen a fő téma, és mire kell kihegyezni az előadást. Elkészítem a PPT-bemutatót, majd ezzel megyek az előadás helyszínére. A kivetítésről, hangosításról a Szervező gondoskodik! További részletekért érdeklődj e-mailben! 

 

A szolgáltatás díja:

Az előadások díja megegyezés szerint alakul. Az útiköltség ezen felül térítendő. Bizonyos esetekben, amennyiben fontos a téma, de pénzszűke van, pro bono lehetőség is megoldható (útiköltség térítés ebben az esetben is szükséges – köszönöm megértésed!).