AKTÍVAN FITTÜLÖK MESTERKURZUS

OKTÓBER 9. HÉTFŐ, 18:00

avagy: hogyan váljak fitt és ütőképes férfivá elfoglalt/ családos/ülőmunkát végző emberként..?

Felejtsd el a kampányszerű fogyókúrát, a grammozgatást, kalóriaszámlálást, megszigorításokat, a kihasználatlan kondibérletet!

Vedd kezedbe sorsod, és válts életmódot szisztematikusan:

Egészség-szokások kialakításával, a hosszú távú testi, lelki és szellemi jólét, a valódi, tartós eredmények elérése érdekében!

A lenti Elfogadom jelölőnégyzet bepipálásával tudomásul veszed az Adatkezelési Tájékoztatónkat.

Ha úgy érzed, hasznodra válik, ne halogasd! Minél előbb váltasz, annál jobb életminőségre számíthatsz előtted álló évtizedeidben!

Amit ezen az INGYENES MESTERKURZUSON meg fogsz tanulni:

Hogyan légy úrrá a bénító tehetetlenségen, mely megakadályoz téged az életmódváltásban, és hogyan készítsd fel magad a komolyabb erőfeszítést igénylő, ám megvalósítható egészség-szokások kialakítására?

Hogyan vethetsz véget férfihoz méltatlan elpuhultságodnak, hogy életedben először (vagy ismét) végre jó formába lendülhess, és hogyan minimalizálhatod az eddigi helytelen életmódodból fakadó civilizációs betegségek kialakulásának kockázatát?

Hogyan tudod kezelni mindennapi stresszes életviteledet, és hogyan tudod állandósítani az elért eredményeket?

Mindezt úgy, hogy ne vegyen el értékes időt a munkádtól és tervezett/meglévő családodtól…?

Amiről nem fogsz hallani:

MLM

ezo/spiri bullshit

minden bajra jó csodatermék

Végig a realitás talaján maradunk!!!

Pár szó rólam

Horváth-Szováti György vagyok, Élettájoló, az Aktívan Fittülök Életmódváltó Mentorprogram megalkotója. Végzettségem szerint mérnöktanár, illetve életmód-tanácsadó terapeuta. Több mint harminc éve foglalkoztat az egészséges, természetközeli és minél kisebb ökológiai lábnyommal élt életmód, a helyes táplálkozás és a különféle testmozgások, illetve több mint tíz éve az ezoterikus sallangoktól mentes relaxációs technikák egészségre gyakorolt hatása. 

Nem szűnő szenvedéllyel űzöm a testmozgások széles skáláját, a jógagyakorlatoktól kezdve a futáson, kerékpározáson és úszáson át a saját testsúlyos edzésformákig, és ugyanilyen elkötelezetten tartom magam a legjobb tudásom szerinti helyes étkezéshez (zömében növényi táplálkozás – de utóbbit nem követelem meg senkitől), továbbá napi rutinom részét képezi a rendszeres meditáció és egyéb mentális és lelki egészséget támogató jó szokások gyakorlása. Amikor csak tehetem, kint vagyok a szabad ég alatt, továbbá változó rendszerességgel meditációs túrákat is vezetek.

A mindennapjaimban is élem azt, amit tanítok, így bízom benne, hogy hiteles példaként tudom képviselni programomat. Empatikus hozzáállásom, érthető kommunikációm és lelkiismeretességem a legfőbb erősségem, melyekkel a hozzám fordulóknak szolgálhatok.

Rólam mondták

Abonyi András PhD
Okleveles környezetkutató, Ökológiai Kutatóközpont

"Kedves B oldalt karistoló férfitársak (hosszúkávéposzt),

Ritkán ajánlok, most mégis megteszem, ugyanis sok középkorú(sodó) ismerősöm lehet hasonló helyzetben, valamint az Aktívan Fittülök program kitalálója és vezetője, Horváth-Szováti György messzemenően megérdemli a támogatást.

35+ környékén sokan ülő munkát végzünk, a hosszú ülések között rohangálunk, öröm ha mindenki aludt (valamennyit), evett (sokszor rendszertelenül), eljutott ahová kell, közben még GDP-t is sikerült termelni. Nem figyelünk oda és azt sem tudjuk, hogy mire kell pontosan odafigyelni. Ennek közvetlen velejárója, hogy az ízületek kezdenek fájni, néha beáll a derék, néha hetekig küzdünk vele, az apapocak is befigyel, enervált az ember, valamint járulékos mindenféle.

Horváth-Szováti György tud segíteni egy olyan programmal, ami nem borítja fel azt az életet amit élsz. Pontosabban, tudsz bele egy olyan rendszert vinni, ami segít fenntartani azt az életet, amit te élsz. Leszögezem, hogy tovább eheted ugyan azt amit eddig (maximum nem akkor, vagy úgy ahogyan eddig), de ez a program nem, illetve nem csak a táplálkozásról szól. Tudja és át tudja adni, hogy mik azok a sarkalatos pontok amikre figyelni kell, hogyan rendszerezd a napod, és mik azok az új szokások amik beépítésével el fogod kerülni a fentebb említett bajokat.

Nálam nem volt cél, de az első 3 hét alatt leadtam 5 kilót, a program kezdete óta (jobbára csak az alapszokások beépítésével) nem állt be a derekam, mozognak az ízületeim, könnyebb elaludni és felkelni. Nekem már ezekért megérte."

Czetin Tamás
Műszaki igazgató, VELUX

"Régóta érlelődött bennem, hogy az életkorom előrehaladtával valamiféle változást vigyek az életembe az egészségesebb életmód felé.

Az elhatározást tudat alatt és tudatosan is különböző, a témába vágó cikkek, ismeretanyagok olvasgatása követte, de hamar ráébredtem, hogy könnyen el lehet veszni az infó rengetegben.

Alapvető műszaki beállítottságommal mindenképp valami rendszert kerestem, hogy értsem és megértsem mi miért, hogyan történik a táplálkozás, mozgás és a szokások összefüggéseiben.

Ekkor akadtam rá az Élettájoló program ajánlatára. Gyurit régóta ismerem, mérnökként kollégák voltunk, tudtam, hogy alapos felkészültséggel rendelkezik a témában.

Nem csalódtam! A heti online előadások és személyes konzultációk során 12 hét alatt 12 témakörben átfogó ismeretanyagot kaptam az emberi szervezet alapvető működéséről, szükségleteiről.

Az alap összefüggések magyarázata mellett sorra vettük azokat a szokásokat, melyek elsajátítása nagyban meghatározza a mindennapi jó közérzetet, egyensúlyba hozza és energiával tölti fel a testet/leket.

A szokások bevezetésével testsúlyom normalizálódott, amatőr futás teljesítményemben mérhető javulást látok, energikusabbnak érzem magam.

Hazudnék, ha azt mondanám egyszerű 12 szokást bevezetni, megtartani. Nem, nem az! Viszont most már tudom, hogy mi kell hozzá! Innét már csak rajtam múlik – hajrá!" 

Völgyi Balázs
Programmenedzser, Esterhazy 

"Gyuri élete a mai 40-es férfiak életét tükrözi.

Egy élet megismert magasságokkal, de mélységekkel is már. Tudja, hogyan kell kimászni belőle, és minden nap reménykedve indulni a Napfelkeltével. Elmegy a határokig, de csak azért, mert tudja hogyan kell visszajönni onnan. Azután nem vonja meg magától az időt és felfrissíteni a testet és ezzel a szellemet is.

Praktikái betonbiztosak és szerethetőek, tele élettel, környezetünk sivársága ellenére is-  és bizony ez az örömélmény akár egy jól  végzett plank gyakorlattal vagy éppen egy vöröslencsés palacsinta elkészítéséből megtanulható.

Jó tanácsadó! És szerencse van még mit tanulni Tőle! Hívjad! Ő felveszi! Új élmények várnak!"

Lefoglalom a helyem most!

A részvételhez kérlek add meg a neved és az email címed!

A lenti Elfogadom jelölőnégyzet bepipálásával tudomásul veszed az Adatkezelési Tájékoztatónkat.